top of page

Esemény és Családi lifestyle fotózás

Manapság az okostelefonok világában, mindenki akkor és ott készít fotót, ahol csak szeretne, mégis vannak olyan események, amikor jobb profi fotósra bízni a képek elkészítését. Egy fotós szinte láthatatlanul van jelen és megörökít minden olyan pillanatot, amit kár lenne kihagyni, amire később mindenki szívesen emlékszik vissza. Születésnapok, házassági évfordulók, lánybúcsúk esemény fotózásához pontos egyeztetés után mindig egyedi árajánlatot készítünk. Minden családnak szüksége van pár jó minőségű fotóra, amit betehet a családi albumba, odaajándékozhat a nagyszülőknek, vagy keretbe rakva az íróasztalára tehet. Igazán szép emlék az egész családnak. És nem csak a fotó, hanem a fotózás alatt együtt töltött idő is. Családi fotózásaim alkalmával az életszerűségre törekszem. Az élet elkapott pillanatai, apró részletek, a gyerekek huncut mosolya, egy érdekes, jellemző mozdulat, az adott szituáció hangulata tükröződik a fotóimon. Egy kötetlen családfotózás alkalmával, mindez megörökíthető. Természetesen van lehetőség stúdiófotózásra is, ha valaki a beállított képeket részesíti előnyben. Három családi csomag közül választhatod ki a számodra és családod számára a legmegfelelőbbet.

Portré,páros portré

Fotósként a portréfotózás az egyik kedvenc területem. Legyen szó akár páros akár egyéni portréról. Az emberi arc, az érzelmek kifejezésének legzseniálisabb eszköze. Egy portréfotó tökéletessége a technikai beállításokon kívül azon múlik, hogy a fotós képes-e visszatükrözni egy fotón, fotóalanyának érzelmeit, el tudja -e érni, hogy az alany úgy viselkedjen ebben a számára szokatlan szituációban, mintha ez lenne számára a legtermészetesebb. Mert mindenki, aki nem profi modellként dolgozik, egy kamera láttán ideges, feszült lesz. Megváltozik a viselkedése, a testtartása, ebben a számára komfortzónán kívül eső környezetben. Egy jó fotós a megfelelő kommunikációval el tudja érni, hogy a fotózás ne teher, hanem igazi maradandó élmény legyen. Minden fotózásom alkalmával, elsősorban arra törekszem, hogy akit fotózok jól érezze magát. Nagyon sok ember küzd önbizalom hiánnyal, kortól, nemtől függetlenül. Legtöbbször indokolatlanul. Szeretném megmutatni azoknak, akik eljönnek hozzám fotózásra, hogy igenis szépek, mert a szépség mindenkiben ott van. Mindenkiben más módon, de ott van. Ha eljössz hozzám, és a fotók, amiket készítek rólad esetleg mégsem tetszenek, új sorozatot készítek rólad teljesen ingyen. Páros portréfotózásra pedig általában azért érkeznek a párok, hogy megmutassák összetartozásukat, szerelmüket. Ez pedig  egy remek közös programot is jelent. Portrésorozatokat stúdióban, és külső helyszíneken egyaránt készítünk. Te döntöd el, melyik a számodra szimpatikusabb helyszín. Három portré csomag közül van lehetőséged kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt.

Üzleti portré,CV

Úgy gondolom, hogy mai virtuális világban minden vezetőnek, vállalkozónak, cégnek, illetve komoly állás keresőnek szüksége van egy bizalmat keltő, munkáját, pozícióját, illetve dolgozóit hűen bemutató professzionális üzleti portré fotóra. E nélkül, komolytalannak, szervezetlennek tűnhet, és egy állás megszerzésének lehetőségei is leszűkülnek, ha csak egy gyors, rossz minőségű szelfi kerül az önéletrajzra, jelentkezési lapra. Egy jó üzleti portré fotó magabiztosságot, rátermettséget tükröz és bizalmat áraszt. Üzleti portré fotóinkat elkészítjük stúdióban vagy formális munkakörnyezetben vagy a megrendelő által elképzelt egyedi helyszínen. Többféle beállítással, háttérrel, világítással, képkivágással dolgozunk, hogy a végén az eredmény a lehető legjobb legyen. A fotók magas minőségben retusálva, digitális formában kerülnek átadásra, nyomtatható, illetve digitális felületre történő alkalmazásnak megfelelő formátumban és színtérrel. Háromféle üzleti portréfotó csomagot kínálunk, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót. Cégeknek, több fotó elkészítésére egyedi árajánlatot készítünk.

Lovas fotózás

Mint minden lovas, én is úgy érzem, hogy a ló hátán van a földi mennyország. A lovak gyerekkorom óta részei az életemnek. Ismerem minden rezdülésüket. És mint minden lovas ember, pontosan tudom, hogy ez egy olyan szenvedély, ami sosem múlik el. Akit a ló illata egyszer elvarázsol, többé nem szabadul. Ezek a csupaszív állatok mindig vígaszt nyújtanak, boldoggá tesznek és akkor is képesek felvidítani amikor senki másnak nem sikerül. Az életünk részeivé válnak, gondolatban velük kelünk és fekszünk. Mindig öröm az a pillanat amikor végre felhúzhatjuk a lovas csizmánkat és beléphetünk az istálló kapuján, hogy végre találkozhassunk, az örökké répát és jutalomfalatot könyörgő barátunkkal. Lovas fotózásaim alkalmával ezt a köztetek lévő, semmihez sem fogható barátságot szeretném megörökíteni. Így a kedvenced akkor is veled lehet amikor épp nem vagy mellette. Mivel van kellő tapasztalatom a lovak terén, a lehető legnagyobb türelemmel vagyok irántuk a fotózások alkalmával és biztosan olyan képek születnek, ahol te is és kedvenc patásod is a legjobb formátokat mutatjátok majd. Három féle lovas fotós csomag közül választhatod a számodra legszimpatikusabbat. Akkor sem kell megijedned, ha még nincs saját lovad, de nagyon szeretnél lovas fotót magadról. Van lehetőséged kiválasztani lovaink közül azt a fajtát, amelyik társad lesz egy fotózás erejéig. Ha pedig ajándékot keresel egy lovas barátod számára, a legjobb helyen jársz. Minden személyes kérésre, ötletre nyitottak vagyunk. Keress bizalommal.

bottom of page